Îți oferim mobilă de bucătărie Nobilia de calitate superioară, cu structură ultramodernă în design modern, fabricat în Germania la comandă!

Bucătăriile moderne, contemporane ne surprind prin idei noi în privința designului prin combinarea culorilor din natură cu cele din mediul urban.

Mobilierul este complet personalizat și se proiectează exact pe dimensiunea spațiului tău!
Proiectarea 3D, Consultanța Profesională, Transportul și Montajul îți oferim Gratuit, iar dacă vrei, poți plăti în Rate!

Alege modelul de mobilă pentru bucătărie de la Nobilia, trimite-ne cererea ta pentru o ofertă personalizată & în cel mai scurt timp vei fi contactat de către un Designer din cel mai apropiat magazin: BrașovBucurești, Miercurea-Ciuc sau Sibiu!

Simte Diferența!
 


PEFC NobiliaKitchen Innovation Award 2018 NobiliaGolden MCertificate LGA Nobilia Management System Certificate NobiliaCertificate TUV Nobilia

Proiectează-ți Bucătăria Nobilia!

Planificator 3D Nobilia

Cum o să fie poziționată mobila ta de bucătărie în spațiul disponibil? Ce stil de mobilă, tip de front, blat de lucru, panou de perete ți se potrivește? Din care culori poți alege pentru ele? Testează variantele, personalizează-ți Bucătăria Nobilia și Contactează Consultantul tău Profesional pentru Finalizarea Proiectului.

SPRE PROIECTARE

Consiliere corectă și de bun simt, cu proiect mulat perfect pe nevoile și așteptările noastre, termenul de livrare respectat, instalare impecabilă, echipă de profesioniști!
Încântați și multumiți de rezultatul final.
Mulțumim Andreea, mulțumim echipei!

Isabela A.

Mobilier modern realizat din materiale de calitate și cu extrem de multe posibilități de adaptare la cele mai specifice, diverse și exigente utilizări.
În calitate de utilizator-beneficiar, recomand, cu căldură, întreaga echipă NOBILIA (management/proiectare/relații clienți/montaj) - ce se remarcă prin seriozitate, profesionalism și flexibilitate!

Cabinet STOMATOLOGIC DR. GREAVU SIMION

O echipă extraordinară!
Andreea, Jozsef, Alfonz și Imre, vă mulțumesc!
O adevărată demonstrație de compatibilitate, seriozitate, respect pentru client și muncă depusă. Atmosferă ideală pentru a-ți desfășura activitatea în bune condiții!

Liliana G.

Nu am decât cuvinte de laudă pentru Kuechentreff!
Pe lângă faptul că mi-au oferit consultanță și soluții ingenioase pentru ca mobila mea de bucătărie să fie mai mult decât perfectă, nici nu am așteptat mult până când am putut să mă bucur de ea.
Mulțumesc, Kuechentreff pentru promtitudine, seriozitate și implicare.

Felicia Elena A.

Nu îmi petreceam mult timp în bucătărie, însă de când am primit noua bucătărie îmi găsesc mereu lucruri de făcut acolo, chiar dacă îmi beau doar cafeaua.
A fost o experienta frumoasa sa îmi aleg bucătăria 'from scratch'.
Recomand din toată inima!

Ana L.

#TOPQUALITY#
Felicitări echipei pentru implicare și profesionalism.

Florin N.

Referințele noastre

Răsfoiește catalogul
Nobilia 2019!

© 2024 Rebootcode Soft

Sitemap   |   Termeni și Condiții   |   ANPC   |   Politica de Confidențialitate