Kuechentreff German Design îmbină calitatea, eleganța și practicalitatea pentru a oferi cea mai bună gamă de mobilier pentru toată casa ta!

Partenerii noștrii lucrează de zeci de ani în domeniul fabricării mobilei cu succes mondial și premii anuale referitor la calitate, design, îngrijirea mediului și durabilitatea produselor.

Nobilia, Koinor, Wiemann, Faktum sunt companii diferite cu scopuri absolut identice: proiectarea de mobilier de calitate, cu materiale și structuri durabile, învelit cu design-uri spectaculose, totuși unic personalizate.

Amenajarea interioară a unei case este un proiect dificil dacă ești atent la detalii. Aici te ajută consultanții noștrii profesionali cu sfaturi concrete legat de structura, ergonomia și design-ul mobilierului ales.

 

Alege calitatea - Kuechentreff German Design

Îți oferim mobilier pentru:

bucătărie;
living (inclusiv canapele și fotolii);
• dining (inclusiv mese și scaune);
dormitor;
garderobă;
baie;
zona de spălat rufe;
camera bebelușului și a copilului;
hol.

 

Care este diferența dintre un produs de calitate și unul fabricat în grabă, fără o proiectare amănunțită și fără a lua în considerare nevoile clientului?
Diferența constă în senzația de folosire a bunului. Fie că este vorba despre o canapea sau o bucătărie complet echipată, este foarte important să fie proiectat precis conform dimensiunii spațiului tău, să fie ușor de folosit, confortabil, ergonomic și curățabil fără prea mult efort depus.

La acest nivel, nevoile clienților noștri nu se rezumă doar la culoare și la elemente de bază absolut necesare, ci la crearea unei amenajări interioare de excepție, complet personalizată, care reflectă stilul persoanelor care ne acordă încredere în acest domeniu.

Misiunea noastră este de a îndeplinii aceste condiții colaborând cu fabricanți de mobilier cu standarde înalte și consultanți/proiectanți proprii în showroom-urile noastre din Brașov, București, Miercurea Ciuc și Sibiu.

Simte diferența!
Te așteptăm cu drag!
Echipa Kuechentreff German Design

Consiliere corectă și de bun simt, cu proiect mulat perfect pe nevoile și așteptările noastre, termenul de livrare respectat, instalare impecabilă, echipă de profesioniști!
Încântați și multumiți de rezultatul final.
Mulțumim Andreea, mulțumim echipei!

Isabela A.

Mobilier modern realizat din materiale de calitate și cu extrem de multe posibilități de adaptare la cele mai specifice, diverse și exigente utilizări.
În calitate de utilizator-beneficiar, recomand, cu căldură, întreaga echipă NOBILIA (management/proiectare/relații clienți/montaj) - ce se remarcă prin seriozitate, profesionalism și flexibilitate!

Cabinet STOMATOLOGIC DR. GREAVU SIMION

O echipă extraordinară!
Andreea, Jozsef, Alfonz și Imre, vă mulțumesc!
O adevărată demonstrație de compatibilitate, seriozitate, respect pentru client și muncă depusă. Atmosferă ideală pentru a-ți desfășura activitatea în bune condiții!

Liliana G.

Nu am decât cuvinte de laudă pentru Kuechentreff!
Pe lângă faptul că mi-au oferit consultanță și soluții ingenioase pentru ca mobila mea de bucătărie să fie mai mult decât perfectă, nici nu am așteptat mult până când am putut să mă bucur de ea.
Mulțumesc, Kuechentreff pentru promtitudine, seriozitate și implicare.

Felicia Elena A.

Nu îmi petreceam mult timp în bucătărie, însă de când am primit noua bucătărie îmi găsesc mereu lucruri de făcut acolo, chiar dacă îmi beau doar cafeaua.
A fost o experienta frumoasa sa îmi aleg bucătăria 'from scratch'.
Recomand din toată inima!

Ana L.

#TOPQUALITY#
Felicitări echipei pentru implicare și profesionalism.

Florin N.

© 2024 Rebootcode Soft

Sitemap   |   Termeni și Condiții   |   ANPC   |   Politica de Confidențialitate