Cum pot Comanda Mobilier Personalizat?

Cum Comanzi Mobilierul de la Kuechentreff German Design?

Nobilia - Mobilă pentru Bucătărie, Baie, Hol, Living, Dining

 1. Mobilierul de la Nobilia se fabrică în Germania și se proiectează exact pe dimensiunea spațiului tău de către consultanții noștri profesionali. Poți trimite planul spațiului tău - completat cu dimensiunile măsurate de tine - prin Website sau îl poți aduce în Showroom pentru a primi o Ofertă Personalizată.
 2. Alegi modelul de front, blat, mâner, iluminare, accesorii, iar Consultanții noștri o să te ajute să beneficiezi de soluțiile inteligente pe care poate încă nu le-ai descoperit.
 3. Ei te ajută și cu alegerea electrocasnicelor și a chiuvetei care se potrivește stilului tău de viață.
 4. După acest pas, unul dintre Consultanți verifică dimensiunile prin măsurarea spațiului tău conform proiectului realizat.
 5. Gata! Se lansează comanda, iar tu o să fii informat legat de fiecare etapă de la sosirii mobilierului din Germania în țară, până la Transportul și Montajul acesteia în Bucătăria ta!

 

Wiemann - Mobilă pentru Dormitor și Garderobă

 1. Dormitoarele și Garderobele Wiemann sunt fabricate în Germania, iar și ele se proiectează conform spațiului acordat. Poți trimite planul dormitorului sau a dressingului tău - completat cu dimensiunile măsurate de tine - prin Website sau îl poți aduce în Showroom pentru a primi o Ofertă Personalizată.
 2. Alegi modelul de front, mâner, sticlă, iluminare, accesorii, iar Consultanții noștri o să te ajute să descoperi restul soluțiilor senzaționale pe care poate încă nu le-ai descoperit.
 3. După acest pas, unul dintre Consultanți verifică dimensiunile prin măsurarea spațiului tău conform proiectului realizat.
 4. Gata! Se lansează comanda, iar tu o să fii informat legat de fiecare etapă de la sosirii mobilierului din Germania în țară, până la Transportul și Montajul acesteia în Dormitorul sau în Camera de Dressing!

 

Koinor - Canapele, Fotolii și Reclinere cu Masaj

 1. Canapelele, Fotoliile și Reclinerele cu Masaj de la Koinor sunt și ei fabricate în Germania, manual și pot să fie complet personalizate conform solicitărilor tale. Poți cere ofertă direct de pe website sau ne poți vizita într-unul dintre Showroom-urile noastre pentru o prezentare amănunțită a produselor și a accesoriilor disponibile.
 2. Gata! Se lansează comanda, iar tu o să fii informat legat de fiecare etapă de la sosirii produsului din Germania în țară, până la Transportul acesteia în Casa ta!

Contactează magazinele noastre de mobilă din Brașov, Miercurea-Ciuc și Sibiu.

Descoperă Gama Completă de Mobilier aici.

 

© 2024 Rebootcode Soft

Sitemap   |   Termeni și Condiții   |   ANPC   |   Politica de Confidențialitate