Politica de Confidențialitate

Datele tale personale vor fi folosite de germandesign.ro și furnizorii săi exclusiv în scopul declarat al acestui site, respectiv: comerț, furnizare de bunuri și servicii. Informațiile din formularul de cerere de ofertă vor fi folosite pentru a trimite oferte, promoții, buletine informative periodice, recomandări personalizate etc.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, germandesign.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de către Clienți, un membru al familiei acestora ori o persoană terță. Scopul colectării datelor este facturarea în vederea comerțului on-line și a furnizării de bunuri și servicii. Refuzul furnizării acestor date determină imposibilitatea onorării comenzilor.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.

Pentru crearea unui cont pe site-ul germandesign.ro Clientul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. Proprietarul poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care se constată că a furnizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform uzului normal. Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat și care expiră după o perioadă predefinită, pentru a putea beneficia de promoții sau oferte, este interzisă și va fi considerată o tentativă de fraudă. Proprietarul site-ului germandesign.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs. Pentru promoții bazate pe crearea unui nou cont de utilizator sau abonarea la newsletter este interzisă crearea de către un utilizator de conturi multiple false, pentru a beneficia de mai multe cupoane de reducere sau de o reducere cumulată mai mare decât cea comunicată. Germandesign.ro își rezervă dreptul de a anula conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoției pentru aceste tentative de fraudă. Atunci cănd un Client își creează un cont pe germandesign.ro, poate accepta primirea de newslettere și alerte din partea germandesign.ro. Datele colectate cu privire la newslettere și alerte sunt confidențiale. Germandesign.ro va putea selecta Clienții cărora le va trimite newslettere și alerte.

Politică Anti-Spam: nu trimitem e-mailuri nesolicitate, nu cumpărăm și nu facem schimb de bază de date de e-mailuri.

© 2024 Rebootcode Soft

Sitemap   |   Termeni și Condiții   |   ANPC   |   Politica de Confidențialitate