Cu ocazia Reînnoirii Magazinelor de Prezentare îți oferim între
35-50% Reducere la Bucătăriile & Canapelele Expuse în Magazinele noastre!

Aceste produse au fost proiectate pentru Prezentare, din această cauză ele conțin echipamentele cele mai practice de la Nobilia (iluminări LED, sisteme de deschidere mecanice sau cu motor, organizatoare de tacămuri și vase, conectoare încorporate, etc.) și de la Koinor (telecomandă, funcție masaj, iluminare LED etc.), deci sunt Echipate la Maxim.

Bucătăriile se pot reproiecta conform spațiului tău, dar dacă dorești o Bucătărie sau o Canapea tot de Calitate Superioară, dar cu Preț mai Redus, contactează Magazinele Noastre pentru o Ofertă Personalizată!

Alege modelul cu reducere de preț, trimite-ne cererea ta & în cel mai scurt timp vei fi contactat de către un Designer din cel mai apropiat magazin: BrașovBucurești, Miercurea-Ciuc sau Sibiu!

Simte Diferența!
 Certificate LGA NobiliaGolden M   Kitchen Innovation Award 2018 Nobilia  PEFC NobiliaManagement System Certificate NobiliaCertificate TUV Nobilia

Referințele noastre

Consiliere corectă și de bun simt, cu proiect mulat perfect pe nevoile și așteptările noastre, termenul de livrare respectat, instalare impecabilă, echipă de profesioniști!
Încântați și multumiți de rezultatul final.
Mulțumim Andreea, mulțumim echipei!

Isabela A.

Mobilier modern realizat din materiale de calitate și cu extrem de multe posibilități de adaptare la cele mai specifice, diverse și exigente utilizări.
În calitate de utilizator-beneficiar, recomand, cu căldură, întreaga echipă NOBILIA (management/proiectare/relații clienți/montaj) - ce se remarcă prin seriozitate, profesionalism și flexibilitate!

Cabinet STOMATOLOGIC DR. GREAVU SIMION

O echipă extraordinară!
Andreea, Jozsef, Alfonz și Imre, vă mulțumesc!
O adevărată demonstrație de compatibilitate, seriozitate, respect pentru client și muncă depusă. Atmosferă ideală pentru a-ți desfășura activitatea în bune condiții!

Liliana G.

Nu am decât cuvinte de laudă pentru Kuechentreff!
Pe lângă faptul că mi-au oferit consultanță și soluții ingenioase pentru ca mobila mea de bucătărie să fie mai mult decât perfectă, nici nu am așteptat mult până când am putut să mă bucur de ea.
Mulțumesc, Kuechentreff pentru promtitudine, seriozitate și implicare.

Felicia Elena A.

Nu îmi petreceam mult timp în bucătărie, însă de când am primit noua bucătărie îmi găsesc mereu lucruri de făcut acolo, chiar dacă îmi beau doar cafeaua.
A fost o experienta frumoasa sa îmi aleg bucătăria 'from scratch'.
Recomand din toată inima!

Ana L.

#TOPQUALITY#
Felicitări echipei pentru implicare și profesionalism.

Florin N.

© 2024 Rebootcode Soft

Sitemap   |   Termeni și Condiții   |   ANPC   |   Politica de Confidențialitate