Calitatea Mobilierului Wiemann pentru Dormitor & Garderobă

 

 

Citește mai mult despre calitatea dormitoarelor & dressingurilor Wiemann! Mobilierul pentru dormitor și garderobă este de calitate înaltă și se fabrică în Germania la comandă!

 

Wiemann - Mobilier pentru Dormitor si Garderoba-min

 

 

 Specializate în Dormitoare - Wiemann since 1900

Wiemann a sărbătorit aniversarea de 100 de ani de existență în anul 2000, cu o "petrecere mare de familie", pentru a mulțumi echipei pentru toată munca depusă.

Fondatorul companiei, Mathias Wiemann, a început să producă mobilier într-un han. Fostul han este acum o suprafata de 98.000 m2 din care 48.000 m2 contin facilități de productie, administrare si depozitare. Aproape 600 de persoane sunt angajate.

Wiemann este astăzi unul dintre cei mai importanți producători de dormitoare din Germania, specializați în colecții semi-montate în stiluri moderne și tradiționale.

 

 

Peste 200 de Modele de Dormitoare și Garderobe la Comandă

Wiemann fabrică peste 200 de game de mobilier pentru dormitoare pentru piețele din întreaga Europă. În fiecare zi între 400 și 500 de dormitoare complete sunt încărcate către destinații din întreaga Europă și dincolo.

Specificațiile mobilierului sunt surprinzător de mari în raport cu prețul. Panourile sunt realizate din MDF grosime de 15/18 mm sau plăci aglomerate de înaltă calitate și ambalate în folii tipărite de cea mai bună calitate, folosind cele mai noi tehnologii de imprimare disponibile, astfel încât toate finisajele de lemn arată și chiar se simt incredibil de realiste.

În fiecare zi, opt camioane de plăci aglomerate de înaltă calitate sunt folosite pentru a face 10.000 de componente individuale, care sunt apoi folosite pentru a realiza comenzi specifice.

 

Mobilier pentru garderoba wiemann loft germandesign-min

Cele mai Înalte Standarde la Dormitoare & Garderobe Germane

Mobilierul pentru dormitor Wiemann este fabricat la cele mai înalte standarde în fabrica sa extrem de mecanizat, foarte eficient și care este acreditat cu standarul ISO 9001:2000. Produsele sunt, de asemenea, aprobate în cadrul sistemului de marcă de calitate German BQ. Wiemann nu păstrează stoc, deoarece acest lucru ar putea crește riscul de deteriorare.

Dacă “Made in Germany” înseamnă ceva pentru Tine, atunci Kuechentreff German Design este soluţia!

Află mai multe Detalii despre Wiemann pe www.wiemann-online.com

 

 

 

Personalizează-ți dormitorul! Alege mobilă pentru dormitor și dressing de la producătorul german Wiemann AICI!

Descoperă produsele și cere ofertă personalizată AICI.

 

 

Mobilier pentru garderoba wiemann kansas germandesign-min

 

© 2024 Rebootcode Soft

Sitemap   |   Termeni și Condiții   |   ANPC   |   Politica de Confidențialitate