Calitatea Canapelelor & a Fotoliilor Koinor

Descoperă calitatea oferită de producătorul german Koinor și cere ofertă de preț pentru canapele & fotolii ultra moderne, personalizate, fabricate în Germania la comandă!

Canapele la Comanda - Koinor - Kuechentreff German Design   Fotolii si Reclinere la Comanda - Koinor - Kuechentreff German Design

Accesorii Canapele la Comanda - Koinor - Kuechentreff German Design   

 

Perfecțiunea este în Detalii - Koinor since 1950

Performanță maximă - zi de zi. O canapea este un partener de termen lung. Koinor este conștient de responsabilitatea pe care o are: fabrică produsele sale cu multă dragoste, foarte atent la detalii, cu meșteșug foarte calificat și cunoștințe profesionale.

Fiecare piesă de mobilier este creată exact așa cum a comandat clientul. Înainte de a părăsi instalația, fiecare canapea este configurată și supusă unei verificări finale critice. Comanda a fost fabricată așa cum a fost comandată? Este starea lui perfectă? Numai după ce totul se verifică, oamenii de la fabrică își dau aprobarea finală.

Testarea Materialelor

Tehnologia avansată de producție și materialele de înaltă calitate asigură o calitate extraordinară a produselor Koinor.

În mod natural, toate piesele de mobilier tapițate poartă certificatul "Golden M" de la "Deutsche Gütergemeinsschaft Möbel" (ca: comunitatea producătorilor de mobilă) și se supun la cele mai extinse teste de material care există în Germania pentru asigurarea calității. În plus, toate funcțiile și materialele de fabricație a mobilei sunt testate de Landes-Gewerbe-Anstalt Bayern (LGA - ca: Bavarian State Trade Agency).

Canapele si fotolii Koinor Video-min

Rețea de Furnizori

Calitatea canapelelor, fotoliilor, meselor, scaunelor și a accesoriilor oferite de Koinor este determinată de calitatea furnizorilor. Și ei garantează o rețea eficientă de furnizori: sunt dispuși să sprijine necondiționat obiectivele Koinor de calitate. Împreună cu ei Koinor este mereu în căutarea unor soluții tot mai bune.

Dacă “Made in Germany” înseamnă ceva pentru Tine, atunci Kuechentreff German Design este soluţia!

Află mai multe detalii despre Koinor pe www.koinor.com

Cere ofertă de preț pentru canapele și fotolii AICI.

 

© 2024 Rebootcode Soft

Sitemap   |   Termeni și Condiții   |   ANPC   |   Politica de Confidențialitate