Calitatea Mobilierului Nobilia

Acum ai 240 de motive pentru a alege mobilă modernă pentru bucătărie, baie, living, sufragerie sau hol de la producătorul german Nobilia!

Ți-am pregătit mai jos o scurtă prezentare despre aspectele importante privind calitatea mobilierului oferit de Nobilia și un ghid de calitate pentru a putea face o comparație cu mobilierul de pe piața din România. Îți punem la dispoziție și canalul nostru Youtube unde am încărcat videoclipuri oficiale de la fabrica Nobilia și videoclipuri din magazinele noastre de prezentare.

Convinge-te de calitatea superioară a mobilierului Nobilia, alege dintre modelele de mobilă oferite, contactează consultantul tău pentru o proiectare profesională gratuită și comandă mobilierul mult visat!

 

Mobila de Bucatarie - Nobilia - Kuechentreff German Design-min Mobila Sufragerie - Nobilia - Kuechentreff German Design-min Mobila Living Camera de zi - Nobilia - Kuechentreff German Design-min
Mobilier Hol - Nobilia - Kuechentreff German Design-min Mobila Baie - Nobilia - Kuechentreff German Design-min Mobila zona de spalat rufe - Nobilia - Kuechentreff German Design-min

 

Garanția folosirii bucătăriilor Nobilia

Mobila de bucătărie Nobilia beneficiază de o garanţie de 5 ani însă din experienţa deţinătorilor de mobilă Nobilia, durata de viaţă a mobilierului se situează între 15-20 ani!

Această longevitate are la bază o calitate ireproşabilă a materialelor şi a accesoriilor folosite, care sunt supuse unor teste de anduranţă în laboratoarele Nobilia, cu mult peste standardele europene. Aşadar, fronturilor şi blaturilor de bucătărie le sunt testate rezistenţa la zgâriere, la frecare, la diferenţe de temperatură (de la -20 grade Celsius până la + 60 grade Celsius), la imersie completă în apă ( 2 ore), la interacţiune cu diverse substanţe precum acetona (10 secunde), oţetul (o oră), cafeaua (18 ore), uleiul de măsline (16 ore) şi calitatea acestora rămâne neschimbată! Feroneria mobilierului este verificată de roboţi specializaţi şi este garantată la funcţionarea ireproşabilă circa 60.000 de cicluri.

Unul dintre rezultatele experienței de 70 ani: Nobilia Xtra

Nobilia Xtra-min

 

Deținător a Certificatului "GOLDEN M"

Distincția de calitate acordată producătorilor de mobilă germană, se concentrează în timpul testării mobilierului pe stabilitate, durată de viață și întâlnirea de valori limită ale unor substanțe dăunătoare sănătății (formaldehidă, reziduri de solvenți, etc.), compuși volatili (alcani, esteri, terpene, cetone, etc.), biocide, substanțe ignifuge și metale grele. Nobilia este una din cele 10 firme posesoare ale certificatului "Golden M"! Se asigură astfel emisii 0 de substanțe nocive!

Află detalii despre Certificatele Obținute.

 

Producție de Calitate - Nobilia since 1945

Bucătăria este, pentru majoritatea dintre noi, locul unde ne petrecem cea mai mare parte a timpului atunci când suntem acasă. Normal, ne dorim o bucătărie cu design plăcut, funcţională, dar mai ales fiabilă, nu-i aşa?

Nobilia, în cei 70 de ani de experienţă a reuşit să se perfecţioneze permanent şi să ofere acum bucătării trainice, unde culorile se păstreză perfect timp de 10 ani, chiar sub acţiunea razelor UV, unde canturile aplicate cu tehnologie laser ne dau siguranţa unui lucru bine făcut şi unde apa nu va pătrunde niciodată!

 

Nobilia - Productie de calitate german design-min

 

Calitatea Materialelor Nobilia

Poți imagina o fabrică de mobilă care produce zilnic un număr de bucătării egal cu numărul său de angajaţi? Dar dacă numărul acestora este 2.700? Este uimitor, însă nu şi pentru Nobilia!

Aici calitatea este motto-ul brandului şi fiecărei etape a procesului de producţie i se acordă atenţie maximă! Echipele de control al calităţii efectuează 16 controale pe zi (câte 8 pe schimb) şi erorile, practic, nu există. Tehnologia de fabricaţie utilizată, profesionalismul angajaţilor şi exigenţele impuse brandului recomandă Nobilia ca fiind cel mai performant brand european în domeniu.

Dacă “Made in Germany” înseamnă ceva pentru Tine, atunci Kuechentreff German Design este soluţia!

Află mai multe Detalii despre Nobilia pe www.nobilia.de

Test de Temperatură pentru Mobilier

Umezeală, căldură, rece! În rutina cotidiană a bucătăriei fiecare component trebuie să reziste factorilor exteriori. Suprafețele înguste ale corpurilor sau componente ale fronturilor sunt supuse unui tratament cu presiune de aburi pentru a testa rezistența și impermeabilitatea.

În bucătărie apa este cel mai mare dușman al mobilei. Un corp bun, un blat de lucru bun sau un front bun trebuie să reziste pe termen lung solicitărilor cotidiene. Nobilia testează, în baia de apă, rezistența și impermeabilitatea materialelor cunoscute. Componentele bucătăriei sunt supuse așa numitei furtuni de vapori, de cinci ori consecutiv a câte 30 de minute. Umflăturile, crăpături sau dezlipirea cantului nu sunt permise.

Balamale Hettich la Nobilia

Toată gama de mobilier fabricat de Nobilia sunt standard echipate cu balamale SENSYS - Silent System, în producția de serie, fără cost suplimentar și pentru toată gama de produse. Astfel compania asigură tehnica inovativă la un raport de top preț-performanțe. Sensys reprezintă cea mai nouă generație de tehnologie cu amortizare invizibilă, integrată în balama.

Hettich Sensys amortizează cu siguranță chiar și la mărimi sau greutăți diferite ale ușii. Ușile se închid printr-o mișcare ușoară a încheieturii mâinii - uniform și fără zgomot. Această închidere unică, automată, face ca ușa să se închidă singură când unghiul este de 35 grade.

Utilizarea în producția de serie a SENSYS garantează calitate mai înaltă și perfecțiune la capitolul feronerie pentru bucătăriile Nobilia.

 

Carcasa Mobilierului Nobilia

PAL-ul & MDF-ul sunt prezente în orice tip de bucătărie, fie că la fronturi, blaturi de lucru sau la carcase. În funcție de cum sunt prelucrate, acestor materiale le poate fi sporită rezistența prin câteva elemente simple:
- cant aplicat cu tehnologie laser;
- asamblare prin procedură automatizată;
- laterale prinse cu dibluri din lemn de esență tare;
- placajul din spate prins în suruburi;
- prin montaj profesional.

Descoperă Diferența!

Nobilia Accesorii bine gandite-min

 

Nobilia mobila fabricata in germania-min

 

Aspectul Fronturilor Nobilia

Fronturile bucătăriilor Nobilia arată întotdeauna bine când sunt noi. Dacă după 15 ani continuă să o facă depinde doar de calitate. Suprafeţele noi ale bucătăriilor se ilumineaza cu lumină xenon extrem de puternică, astfel încât sa putem evalua schimbările de culoare date de îmbătrânire şi sa putem face ajustările necesare. Şi pentru că lumina nu este întotdeauna la fel verificăm fiecare lot nou sub diferite condiţii. De aceea defectele nu sunt posibile şi putem fi siguri că aspectul bucătăriei tale Nobilia este la înălţime.

 

Răsfoiește
Ghidul de Calitate!

© 2024 Rebootcode Soft

Sitemap   |   Termeni și Condiții   |   ANPC   |   Politica de Confidențialitate